Onze Cases

Projecten waar we trots op zijn!

Sportschool

Voeljefit

Doel

Het programma van Voeljefit was al erg effectief, zoals te zien is in de positieve resultaten die ze hebben behaald voor hun sporters. Het doel van deze opdracht was dan ook om online een goed beeld te geven van wat sporters kunnen verwachten van deze sportschool – doormiddel van een vernieuwde website.

Aanpak

Om een goed beeld te geven van de sportschool hebben we samen besproken hoe we zo duidelijk mogelijk informatie konden weergeven aan sporters. Door een heldere klantervaring te combineren met een professioneel design hebben we er voor gezorgd dat dit doel bereikt kan worden.

Resultaat

We hebben met onze samenwerking er voor gezorgd dat er een duidelijke en professionele website online staat. Bezoekers krijgen nu een heldere blik op wat sportschool Voeljefit allemaal te bieden heeft. Bovendien hebben, mede dankzij de website, 2 nieuwe sporters zich ingeschreven binnen een week nadat deze online stond.

Ook hulp nodig?

We vinden het erg leuk om meer te horen over jou, jouw bedrijf en jullie doelen!

Laat ons helpen door vrijblijvend contact op te nemen via het formulier hiernaast. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.